Online Markedsføring af webshop

  • af

Vil du gerne lave online markedsføring for din webshop, så er du havnet det rette sted. Her får du tips til hvordan du kan lave online markesføring af din webshop.

Online Markedsføring er en god investering

Online Markedsføring af webshop
Online Markedsføring af webshop

Online markedsføring er igennem de senere år blevet mere og mere brugt af webshops fordi denne type markedsføring gør det utrolig nemt at holde øje med resultaterne. Online markedsføring kan være mange ting, og her kommer nogle af de muligheder du har for at lave online markedsføring. Der er mange muligheder for lave online markedsføring, både betalt og gratis som er bedre kendt som PR (Public Relations). Dengang Bitcoin var på sit højeste, så brugte mange virksomheder dette som en form for reklame ved at de fortalte deres kunder at de tog imod Bitcoins som betaling, hvilket skabte gratis PR ved at de kom i aviserne. nedenfor er nogle af de betalte måder at lave online markedsføring.

Facebook annoncering

Facebook annoncering

Facebook annoncering giver dig mulighed for at lave reklamer som bliver set på facebook. Det kan være remarketing, hvor folk der har besøgt din webshop vil få fremvist reklamer på deres facebook profiler af netop din webshop, så de bliver ”forfulgt” af dine reklamer, som leder til flere salg, da de allerede har vist interesse for din side.

Google Adwords

Adwords

Google adwords er nok den mest kendte form for online markedsføring vi har idag. Det er her hvor ens reklamer dukker frem når man søger efter noget på google. Google adwords er efterhånden et ”must” da du nemt og overskueligt kan se præcist hvor meget du betaler for en konvertering til salg, hvilket er oplagt som en af de gode muligheder der er når du skal finde ud af hvor du skal bruge dine markedsføringskroner bedst muligt.

Influencers Marketing

Influencers marketing

Influencers er også blevet en af de nye muligheder man har for at markedsføre sin virksomhed online. Når du skal lave influencer marketing, så skal du blot kontakte nogle kendte personligheder som har mange følgere på deres blog, facebook, instagram eller lignende. Her vil du få dit produkt eller din service fremvist for mange tusinde mennesker som føler disse kendte personligheder hvilket er blevet yderst velkendt på kort tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *