Øg sikkerheden med et professionelt vagtfirma

  • af
Øg sikkerheden med et professionelt vagtfirma

Den højeste priotet der skal være for dig som ejer af et firma, er dine medarbejderes sikkerhed. Dette kan være noget så simpelt som at sørge for gode trapper, eller hvis man arbejder med noget mere farligt vagter. Uanset hvad vil det altid være dit ansvar at sørge for at ingen i dit firma har grund til at føle sig utrygge eller føler sig utrygge. 

Ved at bruge Starkad Vagt og Sikkerhed som vagtfirma, vagt, sikkerhedsvagt, security og vagtselskab i Århus til at udføre tilsyn, rundering, kontrol eller andre sikkerheds- og vagtfunktioner på jeres virksomhed, får I vagter og sikkerhedsfolk, der er en del af en stærk sikkerhedskultur, som har eksisteret i mange år. I får mandskab der er højt uddannet indenfor deres felt, der rummer alt fra A til Z inden for sikkerhed.

Vi udfører f.eks. opgaver som razziatilsyn, rundering, patruljekørsel, alarmtilkald, center- og butiksvagt, fastvagt, byggepladsvagt, receptionsvagt, bostedsvagt, psykiatrivagt og personalestøtte, servicevagt, hotelvagt og meget mere. Alt dette kan lyde valdsomt, men det kan selvfølgelig også skaleres ned. I skal blot vide som kunde at hvis der er brug for det, så er vi der.

Indenfor specialområderne, leverer vi bl.a. også livvagter, der er dokumenteret uddannet inden for dette område og med erfaring fra både indlands- og udlandsopgaver. Derfor synes vi du skal Brug starkad vagt og sikkerhed til at udføre vagtfunktioner for din virksomhed.

På den måde vil du sikre dine medarbejderes tryghed, og altid have et højt uddannet kvalificeret team bag dig. Prismæssigt finder du ikke noget bedre end starkad inden for vagt firmaer. Du vil vide kvaliteten er i top, og du vil kunne føle dig tryg på alle timer i døgnet. Kontakt deres hjemmeside, skriv eller ring til os på +45 2190 7246 eller +45 6033 2009 helt uforpligtende og lad os får en snak over en kop kaffe og jeres behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *