Lej en computer med garanti! Slip for en langsom computer og dyr reparation

  • af
Lej en computer med garanti! Slip for en langsom computer og dyr reparation

Hvis du er studerende eller bare kører med en stram økonomi i husholdningen, så ved du hvor ondt det kan gøre, når der kommer en uforudset udgift på bare et par hundrede kroner. Hvis din computer går i stykker, kan det nemt afføde udgifter på flere tusinde kroner til enten reparation eller en helt ny maskine. Den slags ubehagelige overraskelser slipper du for, når du lejer din computer hos Duka. 

Lej en spritny computer uden binding og oprettelsesgebyrer

Når du lejer din computer i stedet for at købe den, får du en lang række fordele. Den største fordel er det man i økonomisk tale kalder en forbedret likviditet. Når du skal købe en helt ny computer, skal du have mange penge op af lommen på en gang. Det gør, at du i den efterfølgende periode vil have færre penge på lommen. Det giver dig en forringet likviditet – En forringet betalingsevne – og gør dig ekstra sårbar over for andre uforudsete udgifter. 

3 gode grunde til at leje din computer

Stabil økonomi 

Hvis du i stedet for at købe din computer, går efter at leje en computer, så kan du sikre en stabil økonomi på flere områder. Som nævnt tidligere slipper du for at lave en stor engangsudbetaling og kan i stedet splitte udgiften op over en længere periode – Det kan du selvfølgelig også ved at købe din nye computer på en afbetalingsordning, men det kan ofte blive en dyr affære med diverse renter og lånegebyrer.


Derudover kan du med en billig serviceaftale også sikre dig økonomisk imod support udgifter, når du skal have opdateret din IT-sikkerhed. 

Ny computer hver 3. år uden omkostninger 

Den teknologiske udvikling går rigtig hurtigt og den computer du køber i dag er allerede forældet om et par år. Derfor kan det hurtigt blive dyrt, hvis du gerne vil eje din egen computer og samtidig være opdateret med den nyeste teknologi. 

Når du lejer en PC fra Duka, skal du slet ikke bekymre dig om en computer, der ikke følger med udviklingen. De sender dig nemlig en helt ny computer hvert 3. år helt uden omkostninger.  
På den måde holder du dig opdateret og slipper for det bøvl, der er forbundet med at skulle sælge en gammel computer for at få råd til en ny. 

En bæredygtig løsning

En PC er smart, fordi den indeholder en masse teknologi. Den teknologi kan desværre ikke produceres 100% bæredygtigt. Derfor skal vi alle bestræbe os på at få genanvendt vores PC´er og ikke bare smide dem ud. Ved leje af PC hos Duka slipper du for at skulle tage dig af denne vigtige opgave. Ved at leje sikrer du, at dit PC-forbrug er så bæredygtigt som muligt. 


Find en computer til dit behov og spar både tid, penge og på miljøet.                   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *