Erhvervsløsninger til kemi, energi og ventilation

  • af
Erhvervsløsninger til kemi, energi og ventilation

Mange virksomheder har brug for kvalitetsløsninger til farligt affald, kemi, ventilation og energi- Her kan du læse mere om, hvordan NTEK kan varetage disse løsninger, og hvad de kan tilbyde.  

Hvilke løsninger har I brug for? 

Hvis du har brug for løsninger indenfor kemi, energi og ventilation, kan NTEK være den løsning I har brug for. Hvis du har brug for en ventilationsløsning, så kan det tilbydes indenfor alle genrer. Der findes løsninger der kan sikre bedre ventilation, løsninger der er til for at opbevare og fjerne farligt kemisk affald og energiløsninger. Lad os se lidt nærmere på, hvad NTEK kan tilbyde din virksomhed.  

Ventilationsløsninger til alle brancher  

Ventilation er meget vigtigt for at sikre et sikkert og godt indeklima. Specielt i forbindelse produktion og fabrikshaller, kan ventilation være altafgørende. Det er vigtigt at sikre god ventilation også på skoler og læringslokaler, kontorer og andre arbejdspladser, fordi indeklimaet påvirker mennesker i høj grad. Dårligt indeklima kan for eksempel føre til symptomer som træthed og hovedpine, og i værste fald kan enkelt udvikle allergi som følge af dårligt indeklima. På fabrikker og i produktionslokaler, så er det svært vigtigt at sørge for udskiftning af luften. Derfor skal man altid sikre sig, at der er gode ventilationsløsninger, for en tryg og sikker arbejdsplads med gode vilkår.  

Kemirum  

Hvis I håndterer giftigt eller farligt affald, er det svært vigtigt med sikker håndtering. NTEK kan tilbyde løsninger for i form af udsugningskoncept, der kan fjerne farligt støv og affald. Dette er et enkelt og brugervenligt system, og kan også sikre at fjerne eksplosionsfarlige kemikalier.  

Løsningen har automatiske låge, så personerne der skal håndtere affaldet, ikke skal åbne og lukke tønder, med farligt affald på hænderne, for ikke at blande det sammen, da det hurtigt kan blive svært usikkert. Det er langt mere sikkert for medarbejderen at arbejde i et kemirum der har automatisk luk og åbnelåger på tønderne med farligt affald.  

Udsugningen suger konstant ud, så de åbne låger ikke lækker farligt affald og gasser. NTEK kan også levere komplette, flytbare udsugningsrack. NTEK producerer også smarte sorteringsborde til kemirummet, der er bygget for både komfort og sikkerhed.  

Energirådgivning og energioptimering 

NTEK kan også rådgive om energioptimering. Energioptimering sørger for, at din virksomhed bruger mere energieffektive løsninger, der både er bedre for klimaet og kan føre til store besparelser. Det kræver god rådgivning at kortlægge, hvor de mest effektive optimeringer kan indsættes for det bedste resultat. NTEK tilbyder total kortlægning af energiforbrug og indeklima, for at se på hvor der kan optimeres.  

En typisk optimering vil give omkring 15% besparelse på energiomkostninger. Energioptimering med NTEK kommer desuden med en garanti, der sørger for at de mest besparende tiltag vil blive udført for at sikre den største mulige besparelse. Mange store virksomheder har brug for at genoverveje sit energiforbrug, og se hvor der kan laves besparelser.  

NTEK kan altså tilbyde en bred vifte af sikre og effektive løsninger, der kan forbedre din virksomhed på forskellige måder. Energioptimering kan føre til store besparelser, og korrekt håndtering af kemisk affald og optimering af ventilation og indeklima, fører til et sikrere og bedre arbejdsmiljø.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *